látogató
számláló
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra Zselé
Get Adobe Flash player

Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik legjobb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval nagyobb számban használják erekciós probléma nélküli férfiak is, mivel akárkinekjavasolt, aki nem használ nitrátot tartalmazó szert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hallatlan gyorsan fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegnépszerűbb potenciajavító készítménye.

 Kamagra Jelly előnyei

Kamagra Jelly előnyei:

  • – hihetetlen sebességű felszívódás és hatás
  • – Merevedési zavarbanszenvedő és nem érintett férfiaknak is ugyanúgy ajánlott
  • – Rendszeres napi használat után történő abbahagyáskor sem alakul ki merevedési zavar
  • – Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • – Naponta különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legdesignosabb

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben kapható, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron kapható termék gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintoskészítmények nagy valószínűség szerint olcsó utánzatok silány minőséggel, amelyek ártalmasak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakok formájában beszerezhető potenciaerősítő gyógyszer. Mivelzselésített, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatt tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasakKamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő terméket okosan alkották meg, amely már mindenkinek kellett és rohamosan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy növekedést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés időpontja szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack

Kamagra Jelly forgalmazója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potenciaerősítő szerek zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potencianövelő gyógyszert mind minőségben, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán együttléthez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legnépszerűbb potencianövelő gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben előrukkol valami újítással, amelyet a fogyasztók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nők elvileg nem használhatják. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nők is egyszer-egyszer igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a nőnek sok lehet ez a dózis. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem használja a készítményt nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet megvásárolni, ahol az internetes gyógyszertárak online áruházai teszik lehetővé abeszerzést. Kamagra Jelly 100mg kézhez vétele 1-2 nap leforgása alatt megtörténik attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem furcsa az, hogy a az emberek nagyrésze szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, előfordul más termék iránt is érdeklődik.

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozóután való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legtöbb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezért vásárlás előtt ajánlatos körbenézni az internetes fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és ha van rá mód, az eredeti csomagolásban javasolt tartani. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni szobahőmérsékleten. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket tilos háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő gyógyszerét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

 

Webshopunk ezen oldalán a Kamagra Jelly 100mg potencianövelő rendeléséről lesz szó. Kamagra Jelly rendelés -ről és árak -ról a főoldalon illetve a Kamagra rendelés oldalon. Kamagra Jelly 100mg eladó.