látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Zselé
Get Adobe Flash player

Kamagra rágótabletta 2200

Kamagra Rágótabletta

 

 

Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potencianövelő szerek közé sorolható, melyek hatásosan gyógyítják a erekciós gondokat és erőteljesen fokozzák a nemi teljesítményt. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciabetegségük sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a vevő vásárlás folyamán:

Kamagra rágótabletta előnyei– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó dózisban, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új fajta most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciaerősítőgyógyszereink akármelyike beszerezhető online patikánkban, ahol pár kattintással megoldható, hogy 1 nap elteltévela megvásárolt szer házhoz szállítva legyen. A titoktartás természetesen 100%, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vásárlók legfontosabb szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire hiteles minőségű szereket értékesítenek, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az internet shopunk kedvező árakkal és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú távra próbálunk ügyfelünkként számon tartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

 • – hatóanyag teljes felszívódása;
 • – intenzív hatásmechanizmus;
 • – enyhe méretnövelő hatás;
 • – kellemes íz;
 • – kevés mellékhatás
 • – kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta alkalmazása éppolyan fontos, mint a használati utasítások szerint eljárni, mertcsak így lehet biztosítani, hogy a fantasztikus potencianövelő szer megfelelő eredményességével ténylegesen fokozza a szexuális teljesítményt. A pirula szájba vételét követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők felszívódnak a az emberi testben és gyorsan hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal jobban szívódnak fel a hatóanyagok ésa vágyott erekció ezért tartósabb és nagyobb fokú lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal egyszerűen szétrágható és 30 másodpercig való ízlelését követően a nyálkahártyán keresztül a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata alatt alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok ivása nem ajánlott.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciajavító hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, ami alatt a fő hatóanyag, a Sildenafil elegendő vért áramoltatva a hímtagba tartós merevedést idéz elő 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi stimuláció következtében a pénisz simaizomzata elernyed és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó készítmény kiváló készítmény erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. A világszerte csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett legújabb kori kórság több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potenciajavítók családjába tartozik, melyek a ezt megelőző kíméletlen gyógyítási módokkal szemben hatásosan és diszkréten kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel gyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mint mielőtt az kiderülne. A lelki eredetű, vagy stresszes életvitelmiatti időleges impotenciát is eredményesen gyógyítja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

Az egészséges férfiaknak ugyanúgy javallott, mint merevedési gondokkal küzdő ifjabb és idősebb társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre szakosodott Kamagra termékcsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek között szükséges újrakezdési idő is jócskán lecsökken, ami több egymás utániszexuális aktust és sorozatos orgazmust tesz lehetővé. Nem kell attól félni sem, hogy folyamatosan merevedést érez, a potenciaerősítő gyógyszer csak akkor hozza létre intenzív erekció hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, jelentősen nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális teljesítményüket.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potencianövelőhöz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy tabletta négy szexuális együttlétre elegendő, ha az egész gyógyszer alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A színes tabletta alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, amely hatásuknak köszönhetően hosszan tartó és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is soványhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemző sajátságait, melyek amelyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A tabletta erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. Az izgató érintésekre reagálva a pénisz hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott erekciót, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a pénisz simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a pénisz barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti újrakezdési idő lerövidülése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legtöbb egy darab potencianövelőt szabad bevenni. A tabletta adagokra bontható, ha a 100 mg hatóanyag sok lenne, és elhanyagolható mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elég a potenciajavító a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag beszedése, mert túladagoláshoz vezethet, melynek leggyakoribb tüneteiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó tetszetősnek lássa a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb tagjára a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potencianövelő összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vásárolható meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A gyógyszer külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint nagyrészt a legtöbb potenciajavító szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

 

 

 

csomagolás óvja a pirulákat a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Az összes Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú tablettának a nincs közepe, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabos csomagolás egy teljesen akkora méretű dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben fordulnak elő szedésénél. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta eseti vagy tartós terápiás célú használata előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el az alkalmazása kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora adag felel meg kezdő adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

 • – fejfájás,
 • – fényérzékenység,
 • – enyhe szédülés,
 • – szájszárazság,
 • – orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

 • – vérnyomás ingadozás,
 • – erős migrénes fejfájás

 

Az utóbb említett két tünet főleg azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a felhasználó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert használpárhuzamosan. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a használata, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A használata más tablettákkal lehetséges, abban az esetben, ha tisztázott, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciafokozó szedését. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javallottszakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes orvosságokhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára nálunk átlagosnak mondható, vagyis más potenciafokozó gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , 4 darab Kamagra Rágótabletta ára körülbelül 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, az egy db-ra esőára sokkal kevesebb. 7darab olyan 15000Ft-ért vehető meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mert a pár száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a a megrendelést megelőzően tanácsos informálódni Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol gyakorlott fogyasztók írják le tapasztalataikat a készítmény sajátságairól, elsősorban hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potencianövelő készítmények széles skáláját forgalmazza merevedési problémák gyógyítására és szexuális potencianövelésre, védjegyeire próbálja a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának eldöntésénél. Az originális tabletta blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó utánzatok veszélyesek is lehetnek. A vásárlásnál a vásárlók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a gyakran hamisított termék a piacon.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potencianövelő nem kapható a magyarországi gyógyszertárakban, mivel nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külhoni patikákban vehető meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is beszerezhető web gyógyszertárakban, mint például tőlünk, amelyet mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Magyarországon kapható potenciafokozók között, mivel épphogy egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül népszerűsége már most igen jelentős, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet fantasztikus hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta vény nélküli beszerzése remek választás azok számára, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek módjáról a vevők részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta megrendelésekor garanciát adunk arra, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, ennek segítségével a fogyasztók megismerhetnek más potenciajavító gyógyszereket is. Az ismert internet patikák, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál tájékoztatjukaz vásárlókat kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint alkalmazzák a készítményt. A nem az előírás szerint szedett potenciafokozó gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvesség mentes, száraz helyen tartandó 25-30 C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta másnak alkalmazásra nem odaajándékozható.

 

Kamagra Rágó eladó most olcsón és pénz visszafizetési garanciával. A Kamagra rágótabletta eladó a rendelés oldalon ahol a Kamagra rágótabletta árak is megtekinthetőek.